«

Mrt 21

Ervaring Patrick Gajdhadhar

Ik zal me even voorstellen, heet Patrick en ben 51 jaar oud. In juli om precies te zijn 24 juli heb ik een hersenbloeding gehad en heb 5 vijf dagen hiermee rondgelopen, totdat ik niet meer kon lopen.

Toen realiseerde ik dat er iets meer aan de hand was dan een hoofdpijn. Ben naar de dokter geweest en werd met spoed door verwezen naar het Flevo Ziekenhuis. Daar aangekomen kwam men middels onderzoek erachter dat ik hersenbloeding had en werd met spoed naar het AMC gebracht. De volgende dag werd ik geopereerd.

Nu ben ik drie maanden verder en probeer via revalidatie weer normaal te functioneren.

Dat houdt in veel werken aan de conditie fietsen en fitness. Aangezien ik afgelopen jaar lid ben geworden van een loopgroep genaamd “ VaiPreDi “ heb ik aan de fysio van de Trappenberg voorgesteld om 1 x per week om onder begeleiding weer te lopen. In over leg met de fysiotherapeut loop ik een half uur met een rollator en rust dan een kwartier uit. Ik loop niet alleen er lopen drie personen mee en geef het tempo aan. De leden van de vereniging verlenen volledige medewerking, zo kan ik ook in mijn privétijd werken aan mijn herstel.

1 reactie

  1. Aartie Badal

    Dankjewel voor je bericht Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>